Inicio / Catálogo /Ciencia y Tecnología/Signatures i imposicions...

Signatures i imposicions

8.00

Disponible

El paper és un dels materials més utilitzats a tot el món, i la seua producció i ús han sigut fonamentals per al desenvolupament de la humanitat. Des de l’antiguitat, el paper ha sigut utilitzat per a escriure, imprimir, dibuixar i moltes altres aplicacions. No obstant això, la producció de productes gràfics impresos no és una tasca fàcil, i requereix una gran quantitat de càlculs i coneixements tècnics.

Aquest llibre és una guia completa per als càlculs paperers, gramatges i formats, signatures i imposicions, costos d’edició, tall òptim i volum específic. En ell, trobaràs tot el que necessites saber sobre la producció de paper, des dels conceptes bàsics fins a les tècniques més avançades. Amb esta guia, podràs aprendre a calcular el gramatge del paper, el volum específic, el tall òptim i molts altres aspectes importants de la elaboració de productes gràfics.

Esperem que aquest llibre siga una eina valuosa per a tots aquells que treballen en la producció de paper, així com per a aquells que desitgen aprendre més sobre este fascinant material. Gaudeix de la lectura!

Datos

ISBN

9788419755254

Idioma

Valenciano

Descripción física

Num. Páginas:

48

Medidas:

21x26 cm

Edición

14-11-2022

Sit. Catálogo

Disponible