Inicio / Catálogo /Pedagogía/Pensar els espais, donar un lloc....

Pensar els espais, donar un lloc. Pràctica educativa en espais de vida per a infants i adolescents tutelats

Descargar libro electrónico

logo amazonlogo amazonlogo amazon

13.00

Disponible

Donar un lloc a l’altre/a és un tema clau en la pràctica professional de les educadores i educadors socials. Pensar l’arquitectura i disposició de l’espai, possibilitar processos per a la seva apropiació i simbolització, veure com l’oferim, de quina manera l’expliquem, com hi circulem, … són qüestions que poden transformar els espais en llocs, i al mateix temps, mostrar a l’altre/a el lloc que li atorguem.

Aquest llibre, planteja la necessitat de fer un treball amb l’espai com a part del projecte educatiu en els centres residencials de protecció a la infància i adolescència. El text obre interrogants i problematitza entorn de la pràctica educativa en aquests espais de vida. Creiem rellevants les implicacions de l’espai tant pel que fa a l’experiència vital i benestar d’aquests infants i adolescents com per a la nostra pràctica professional.

A fi de fonamentar aquestes qüestions ens vam plantejar obrir converses amb professionals de diferents disciplines, no només educadores i educadors socials, en un exercici de construcció interdisciplinària d’un saber que ens permetés sostenir la complexitat d’una pràctica plena de paradoxes.

Finalment, el llibre planteja una pràctica educativa amb els espais partint d’elements clau com la participació i l’apropiació.

Gemma Sambola Mañé és graduada en Educació Social per la Universitat Oberta de Catalunya i professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya. Participa a la TreS, Taula per a la reflexió en educació social i és coautora del llibre Territorios Habitables.

Datos

ISBN

9788418047268

Colección

Número de colección: 31

Idioma

Valenciano

Descripción física

Formato/s:

Papel, Ebook

Num. Páginas:

120

Medidas:

14x22 cm

Peso:

181 g

Edición

16-11-2020

Sit. Catálogo

Disponible

Materias Thema e IBIC

Materias Thema: JKS - Bienestar social y servicios sociales