Skip to main content
Història (en primera persona) de la Comunitat Valenciana
Su voto: Ninguno Promedio: 5 (2 votos)

Història (en primera persona) de la Comunitat Valenciana

 • Serra Estellés, Xavier
 • 978-84-7642-697-5
  Libro papel
  287
  10/01/2004
  14,00€ PVP
  22,678
  0
  ¡Compartelo!

  L'aventura de la història, contada per a ser entesa, gaudida, viscuda... l'aventura d'un poble traduïda a detall, a anècdota, a somriure, que de vegades aplega a la rialla sonora, a llenguatge col·loquial, a història personal amb sabor de records familiars... Aconsegueix treballar amb l'enginyós exercici de convertir assequible allò que altres col·legues han elaborat a base de termes tècnics, cronologies de vegades inútiles i excés d'erudició, i ho transforma tot en cosa tant senzilla com la història d'un home enganxat a la seua terra. 

  Xaro Barrientos, historiadora. (Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir)   Fa falta saber molta història per a escriure un llibre tant desimbolt com aquest... Cal veure la diferència d'esperit respecte a altres assaigs actuals de divulgació d'història. Ell ha expressat en aquest treball molts sentiments dels valencians i per això és una obra de i per als valencians. 

  Enric Guinot, historiador (Universitat Literària de València)   Serra és aquest tipus d'historiador cristià, atípic i atrevit, que creu tant en la història i en Déu que es fa responsable de la història solidària amb els homes... Aquest llibre està escrit per a llegir-lo quan necessites l'humor, el rigor històric o, potser, l'encontre personal amb el seu autor, que argumenta optimisme de futur amb les dades que li proporciona l'estudi de la història... 

  Toni Tordera, ex vice-rector de cultura. (Universitat Literària de València)